4 Ocak 2017 Çarşamba

Leke Tedavisi



Herkesin özellikle vücudunun yüz kısmında başta olmak üzere güneş gören bölgelerinde bir miktar lekelenme olması olağan bir durumdur. Fakat bu lekeli görünüm rahatsız edici derecede çok fazla ise bu durumda cildiniz için önlem almanız gerekmektedir. İşte bu kötü görünümlü ve sağlıksız cilt lekelerinden kurtulmak için lazerle leke yok etme tedavisi tercih edilmelidir. Birçok kişinin tercihi haline gelen bu yöntem zannedildiği kadar kolay değil, zahmetli ve zor bir leke tedavisi sürecidir. 

Lazerle leke tedavisinin süresi lekenin ne kadar koyu renkte olmasına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Lekenin derinliği de seansların süresini değiştirebilir. Genellikle en az 2 seans olarak belirlenmektedir. 2 seans uygulama lekenin giderilmesine yardımcı olacak seviyede değilse o zaman seanslar arttırılır ya da başarılı sonuca göre seanslar son bulur. Lazerle leke tedavisi seans süreleri çok uzun değildir. Ciltte bulunan lekelerin üzerine tek tek lazer atışları yapılır ve genellikle bu işlem 15 veya 20 dakika kadar sürmektedir. Leke tedavisinin seansları ayda bir olarak yapılmaktadır. Bütün bu işlemlerden sonra yorulacak olan cilt, dikkatli bir şekilde korunmalı ve tahriş etmemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En İyi Estetik Doktoru

En İyi Estetik Doktoru En iyi estetik doktoru , en iyi estetik ameliyatı sonucunun esasıdır. Burun estetiğinde; burun törpüleme, bur...