13 Mayıs 2016 Cuma

Göğüsler kadınlar için en önemli güzellik ve özgüven unsurlarından bir tanesidir. Estetik cerrahi ameliyatların artmasıyla birlikte çağımızda bayanların en çok tercih ettikleri ve en yüz güldürücü ameliyatlardan bir tanesi, silikon protez ile meme büyütme ameliyatıdır. Hamilelik, emzirme, yaşlanma, kilo alıp verme gibi nedenlerle göğüsler küçülebilir, bazen sarkabilir ya da gelişme geriliği sonucunda yeterli boyut ve büyüklüğe ulaşmayabilir. Göğüs büyütme ameliyatında kullanılan bir kaç farklı cerrahi yaklaşım vardır. En sık kullanılan teknik vede benim kişisel tercihim; meme alt kısmının göğüs kafesine kavuştuğu bölgenin hafif üzerine yapılan meme altı kıvrımı kesisidir. Bu alan ameliyat sahasının en iyi gözlemlendiği, kanama kontrolünün rahat yapılabildiği, ayakta durulurken izin gözükmediği, izin deriyle aynı renk haline geldiği en iyi giriş kesisidir. Göğüs büyütme ameliyatı olacak hastalar için en önemli konulardan bir taneside oluşacak yeni göğüsün boyutlarına karar vermektir. Estetik göğüs büyütme ameliyatı için başvuran hastalar genellikle ulaşmak istedikleri göğüs büyüklüğünü, boyutunu tanımlamada tarif etmede güçlük çekerler. Sıklıkla, istedikleri sütyen numarasını vede beden ölçüsünü söylerler. 
Göğüs büyütme operasyonları kimlere uygulanır?
  • Hamilelik ve ya emzirme dönemi sonrası bayanlara, (Bu dönem sırasında dolgunlaşan göğüsler, bu dönemin sona ermesi ile deforme olur ve sarkmalar meydana gelir. Aynı zamanda meme hacminde de küçülme meydana gelir. Bu da kişinin özgüvenini yitirmesine ve kendini kötü hissetmesine sebep olur.)
  • Gelişimini tamamlamış ancak göğüsleri vücudu ile orantılı olmayan, görece küçük göğüslü bayanlara,
  • Estetik açıdan daha büyük göğüslere sahip olmak isteyen bayanlara,
  • Doğuştan gelen meme kusurlarını düzettirmek isteyen bayanlara bu operasyon uygulanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En İyi Estetik Doktoru

En İyi Estetik Doktoru En iyi estetik doktoru , en iyi estetik ameliyatı sonucunun esasıdır. Burun estetiğinde; burun törpüleme, bur...